Brandvertragende en rookdichte doorvoeren

Als iedere minuut telt

Afspraak maken Onze projecten
013 57 20 249

Voldoet u aan de wettelijke eisen uit het Bouwbesluit op het gebied van brandveiligheid als het gaat om doorvoeren in vloeren, muren, schachten en leidingen?

Brand vertragen, rook tegenhouden

Gebouwen worden gecompartimenteerd om het uitbreiden en verspreiden van brand tegen te gaan of te vertragen. In elk compartiment zorgen brandvertragende muren, plafonds en deuren ervoor dat de brand binnen de gestelde tijdsduur niet verder kan uitbreiden en de giftige rook zich niet kan verplaatsen. De doorvoeren voor elektriciteitsleidingen, meterkasten, datakabels of luchtbehandelingssystemen spelen hierbij een belangrijke rol. Deze moeten met de juiste afdichtingen brandwerend en rookdicht worden gemaakt zodat ze vuur, rook en giftige stoffen tegenhouden.

Specialisten

Fire Force B.V. is gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van deze brandvertragende en rook dichte afdichtingen. We gebruiken hiervoor producten van Nullifire. Deze zijn hiervoor speciaal ontwikkeld.

Logboek

In een digitaal logboek registreren en beschrijven we alle behandelde doorvoeren. Met zo’n logboek heeft u beter inzicht en verloopt controle en onderhoud sneller en gemakkelijker. U heeft bovendien de zekerheid dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten opgenomen in het Bouwbesluit.

Garantie en onderhoud

Naast het aanbrengen van brandvertragende/rookdichte afdichtingen en doorvoeren in nieuwbouw en bij renovatie, verzorgen wij ook graag het onderhoud. U kunt een onderhoudscontract afsluiten. We controleren dan jaarlijks de doorvoeren aan de hand van het logboek zodat we een garantietermijn van 5 jaar kunnen waarborgen. tremco illbruck, producent van Nullifire, checkt of alle doorvoeren op de juiste manier zijn gedicht en levert een certificaat aan dat in het logboek wordt opgeslagen.

Interesse in onze expertise? Maak vrijblijvend een afspraak! Afspraak maken
Gerelateerde projecten
WDP te Breda Project bekijken
Amarant te Rijsbergen Project bekijken
Mauritshof Klundert Project bekijken