Over ons

Professionals als het gaat om brandveiligheid

013 57 20 249

Fire Force B.V. is specialist in het aanbrengen van brandvertragende en rook dichte afdichtingen in gebouwen. We werken voornamelijk in nieuwbouw, maar u kunt ook bij renovaties onze kennis en expertise inschakelen.

Over Fire Force B.V.

Fire Force B.V. is een dochterbedrijf van Seal Force B.V. , gespecialiseerd in flexibele voegafdichting zoals gevelvoegen, beloopbare voegen, brugvoegen en kitwerk in badkamers en cleanrooms.

Onze klanten

Onze klanten zijn te vinden in heel Nederland en België. We werken voor bouwbedrijven en grote aannemerscombinaties. We streven altijd naar langdurige partnerships. Voor sommige klanten werken we al decennia lang. Een bewijs dat we goed werk leveren.

Onze kernwaarden:

  • Kwaliteit:

Bij Fire Force B.V. werken we uitsluitend met de beste gereedschappen, materialen en oplossingen.

  • Snelheid:

Korte lijnen en een no-nonsense aanpak. We kennen ieder project, weten wat er gevraagd wordt en zorgen voor een goede voorbereiding. Zo halen we de gestelde deadlines zonder problemen.

  •  Professionaliteit:

We werken met een team enthousiaste en zeer vakkundige mensen die we gedeeltelijk zelf opleiden. Zo weten we zeker dat we altijd de kwaliteit leveren die we beloven. Afspraak is afspraak!

Interesse in onze diensten? Maak vrijblijvend een afspraak! Afspraak maken